Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Winkelen in Schagen

op 21 november gingen 6 gasten en 6 vrijwilligers winkelen in Schagen.

Op uitnodiging van Zonnebloem Regio De Noordkop vertrokken wij op woensdag 21 november om 9.00 uur vanuit Spaarndam naar het mooie overdekte Makado Winkelcentrum in Schagen. Wij gingen op stap met 3 auto’s met 4 personen: 6 gasten en 6 vrijwilligers. Na een rit van drie kwartier door het mooie Noordhollandse landschap arriveerden wij in Schagen, waar de rolstoelen klaar stonden en waar wij werden verwelkomd met koffie en een heel speciaal ‘Makado’ gebakje. En dan waar wij voor gekomen waren: winkelen! Er was genoeg keus aan winkels en onderweg kwamen wij elkaar natuurlijk geregeld tegen, dus “heb je dat al gezien en ben je daar al geweest?” Er werden kledingstukken, schoenen en cadeautjes aangeschaft. Twee dames kwamen als “tweeling” uit de paskamer. Om 13.00 uur was het weer verzamelen voor de uitgebreide lunch met soep, broodjes kroket, vleeswaren en kaas. Dit alles in de grote hal van het winkelcentrum, welke al helemaal in sinterklaas- en kerstsfeer was. Na de lunch gingen 2 auto’s naar huis en de gasten van de 3de auto hadden nog niet alles, maar rond 16.00 uur was iedereen weer thuis. Het was een heel geslaagde en gezellige dag.

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk