Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Tuincentrum Osdorp

Een bezoek aan een kerstmarkt mag niet ontbreken.

 

 

Tijdens de kerstperiode mag een bezoek aan een tuincentrum voorzien van allemaal kerstdecoratie en andere snufjes voor de kerst toch niet ontbreken.

We zijn daarom op woensdag 12 december gezellig met mevr. Hartman, mevr. Schouten, mevr. Vorstenbosch en mevr. Kölling gezellig naar tuincentrum Osdorp geweest.

Daar aangekomen hebben we eerst een kopje koffie / thee en een lekkere consumptie genomen. En na het eten zijn we met de dames kerst inkopen gaan doen.

Ieder was weer op zoek naar zijn eigen kerst inkoop. En onderweg was er nog de mogelijkheid om met een gondel over het kerstdorp te gaan, maar dat hebben de dames niet gedaan.

Zij waren immers veel te druk bezig met hun inkopen. Na afloop was de hele kar gevuld met alle inkopen van de dames. Bij de kassa hebben we dat netjes verdeeld over de mandjes.

We kunnen in ieder geval spreken van een geslaagde dag!

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk