Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met de Museum Pus bus naar de Hermitage

Onze gasten en begeleiders genieten van schilderijen en beelden in de Hermitage in Amsterdam.

De Hermitage in Amsterdam

Op 26 november vertrokken wij met 3 auto’s vanuit Spaarndam naar Schalkwijk om aan te sluiten bij een “uitje” van de Museum Plus Bus naar de Hermitage in Amsterdam, georganiseerd door de Zonnebloem afdeling van Schalkwijk en gesponsord door de Bank Giro Loterij. Ook gasten van de afdelingen Ter Cleeff en Haarlem-Oost gingen mee: een gevarieerd gezelschap. Het prachtige is dat de Museum Plus Bus tot de deur van het museum kan komen, zeer comfortabel voor onze Zonnebloem gasten. Er stond een heerlijk koffie klaar en wij werden opgesplitst in drie groepen van 15 personen. Wij werden als “rode” groep op een zeer prettige manier en door een zeer bekwame rondleidster langs de mooie schilderijen uit de Gouden Eeuw en de prachtige beelden van o.a. Antonio Canova geleid genaamd: Classic Beauties: kunstenaars, Italië en de schoonheidsidealen van de 18de eeuw. Er was even een rustmoment , om te genieten van een overheerlijke lunch. Vervolgens was er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid nog eens door het museum te lopen of om wat aankopen te doen in de Museumwinkel en ja hoor: de Museum Plus Bus stond weer klaar om ons naar Haarlem te brengen, waar wij rond 16.00 uur arriveerden, moe maar voldaan. Het was een fantastische dag.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk