Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De vis wordt duur betaald

Alweer het laatste theaterbezoek gesponsord door de Rikistichting

Vrijdag 15 februari was de laatste voorstelling (mogelijk gemaakt door de Rikistichting), die we met de Zonnebloemgasten gingen bezoeken. Het was de musical “Op Hoop van Zegen”.

Omdat dit de meest gewilde voorstelling was, waren we wel met 11 gasten in de schouwburg. We zaten wel verspreid door de zaal.

Op Hoop van Zegen is een bekend toneelstuk van begin 1900. Daardoor had iedereen het weleens gezien, of als toneelstuk, of op de TV.

Het gaat over een vissersvrouw, Kniertje, die uiteindelijk al haar zonen en ook haar man verliest aan de zee. De conclusie tenslotte is:” de vis wordt duur betaald”.

Het was een prachtige musical, maar ook wel heel erg verdrietig. Met een brok in de keel

klonk een prachtig applaus aan het eind van de voorstelling.

Alle gasten en zeker ook de vrijwilligers hebben erg genoten van deze voorstelling

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk