Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan Artis m.m.v. de Citi Bank

12 juni bezochten 20 deelnemers en 2 begeleiders Artis

Beste Vrijwilligers Zonnebloem afd. Spaarndam en medewerkers Citi Bank Amsterdam

Vandaag woensdag 12 juni 2019 werden we getrakteerd op een uitje naar Artis !
We gingen met 20 deelnemers en 2 begeleiders Anita en Marion met de bus richting Artis, alles stipt op tijd en een geweldige chauffeur, gezellig en een rustige rijder, perfect, heel behulpzaam met in- en uitstappen, top !

Niet te geloven, bij aankomst op het parkeerterrein voor bussen bij Artis, staat er een auto van Vegro met wel 18 rolstoelen klaar om ons te vervoeren, maar dan heb je nog geen mannetje/vrouwtje die je gaat duwen. Geen probleem, Anita belt ff en er komen 20 medewerkers van Citi Bank Amsterdam in een T-shirt met hun logo, stellen zich voor en gaan willekeurig iemand begeleiden, echt klasse . . . .

Op naar de koffie met Appeltaart, nog nooit zulke appeltaart gegeten en voor de liefhebbers ook nog eens slagroom erbij! Dat waren er best wel veel, hoezo ben aan het lijnen, vandaag ff niet . . .
Ja en daarna barstte de regen los helaas, het kwam met bakken uit de hemel maar aan alles was gedacht, poncho’s, paraplu’s, noem het maar op, dat hadden Anita en Marion goed geregeld.
Het mocht de pret niet drukken, zoveel mogelijk binnenlocaties gezocht, eind conclusie?

Een super leuk uitje, iedereen in een vrolijke stemming huiswaarts, dankzij de
Citi Bank Amsterdam, met fantastische medewerkers met voor iedereen een luisterend oor.
Niet te vergeten onze eigen Zonnebloem afd. Spaarndam.
Namens alle deelnemers mag ik zeggen: hartelijk dank, voor beide organisaties een “Dikke Pluim”.

Vriendelijke groet, Ria

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk