Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fietsen met de rolstoelfiets

Meneer en mevrouw Molenaar genieten van een tocht met de rolstoelfiets

19 juni 2019.

In samenwerking met het Rode Kruis in Haarlem is het mogelijk dat gasten van de Zonnebloem Spaarndam eens een fietstocht mogen maken met de rolstoelfiets.

Woensdag 19 juni was het dan zover. Dhr. en mevr. Molenaar gingen als eerste een fietstocht maken. Mede dankzij een vrijwilligster van het Rode Kruis die al enige jaren fietst met de rolstoelfietsen, hebben we een prachtige tocht gemaakt. Van het Rode Kruis richting de Ruïne van Brederode, de duinen in richting IJmuiden, veel straatjes ingereden waar huizen staan met rieten daken en we zijn nog even langs het Landgoed Duin en Kruidberg gegaan. En niet te vergeten hebben we onderweg een lekker kopje koffie/thee gedronken. Dhr. en mevr. Molenaar en de vrijwilligsters hebben erg genoten. Op naar de volgende fietstocht.

Deze fietstocht heeft plaatsgevonden op  initiatief van ons bestuurslid Joke Laanbroek die ook heeft meegefietst!

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk