Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lekker bewegen

De Riki Stichting laat ons bewegen

21 mei 2019

Met enige vertraging (de buschauffeur was verdwaald) vertrokken wij met een groep van 43 personen naar het Friendship Sports Centre in Amsterdam-Noord. In de bus kon iedereen een beetje bijkomen van de koude wind die vandaag door het land raasde. We werden verwelkomd met een heerlijk kopje koffie/thee. Vervolgens gingen we in groepjes zwemmen, zittend volleyballen of zittend jeu de boulen. Dit zorgde voor grote hilariteit, maar het blijkt dat door deze gezamenlijke inspanning en het plezier men tot meer in staat is dan men dacht. En dan de lunch: we werden getrakteerd op heerlijke gerechten, variërend van soep, pannenkoeken, patat, allerhande broodjes en tosti’s en superlekkere toetjes. En als afsluiting: het mooie ontroerende verhaal van Dennis Gebbink, de initiatiefnemer en oprichter van Only Friends en het Friendship Sports Centre met aansluitend een prachtige film over het ontstaan van dit sportcentrum voor mensen met een beperking. Op de terugweg werd nog volop nagepraat over deze mooie dag, voor ons mogelijk gemaakt door de Riki Stichting, waarvoor veel dank!

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk