Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Genieten van het Scheepvaartmuseum

Het is een echte aanrader!

29 november 2019

Scheepvaartmuseum

 

Lieve vrijwilligers van de Zonnebloem en niet te vergeten het personeel van navigatieapparatuur TomTom die dit uitje samen mogelijk hebben gemaakt.

Meestal wil ik al dezelfde avond de belevenissen uitgebreid delen, dit keer was het zo bijzonder, dat ik er eerst een nachtje over wilde slapen.

Op mijn leeftijd naar het Scheepvaartmuseum, hoe bijzonder is dit, zo dichtbij doch er nog nooit geweest, daarom greep ik deze uitnodiging meteen aan, beter laat dan nooit.

Geen moment spijt van, wat een prachtig museum, zo mooi gerestaureerd, een aanrader voor iedereen, vooral ook met kinderen. Kom op opa’s en oma’s ga het zien en beleven. In de Kerstvakantie zijn er allerlei leuke activiteiten om met de kids te doen.

De ontvangst was fantastisch, allemaal lieve dames en 1 heer, toeval bij ons ook 1 heer . Jan Kroon wat ben je verwend door de lieve dame van TomTom, wat heb je genoten, kwam je regelmatig tegen met een big smile.

Het museum is echt een aanrader, zoveel moois te zien, had ik veel eerder moeten doen.

Dank voor alle mensen dit mogelijk hebben gemaakt, ik spreek dan namens alle deelnemers en begeleiding.
Ria Molenaar

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk