Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pannekoeken eten onder de Platanen

6 senioren en 2 vrijwilligers genieten van een heerlijke pannekoek bij boerderij Zorgvrij

Een gezellig berichtje van deelnemers “De Zonnebloem afdeling Spaarndam”

Vandaag 14 november werden 6 senioren, onder begeleiding van 2 vrijwilligers (met auto) om 12.30 uur van huis gehaald om een heerlijke pannenkoek te gaan eten in Recreatiegebied Spaarnwoude bij Boerderij Zorgvrij.

De rit erheen was al een feestje, genieten van al die mooie herfsttinten, zo vlak bij huis !
Bij het restaurant aangekomen werden we begeleid naar een gezellige tafel, het was er lekker warm en er brandde een gezellige houtkachel.
Daarna een pannenkoek bestellen, tevens een drankje, dat viel nog niet mee, werd moeilijk kiezen, kortom ze spraken ons allemaal aan, zijn er toch uit gekomen !

Alles kwam op gezellige borden op tafel, het was toch lekker ! spek, appel, rozijn, gember om maar een paar smaken te noemen, heerlijk gesmikkeld allemaal.

Daarna nog een heerlijk vanille ijsje met keuze uit aardbei/chocolade/caramel saus en niet te vergeten Slagroom, super lekker.

Er werd door sommige gasten nog een kijkje genomen in de boerderij, wat ook zeer in de smaak viel, vooral als je vroeger zelf op een boerderij hebt gewoond he Jopie, leuk dat je ook mee was en welkom in onze “Zonnebloem groep “.

Daarna huiswaarts en lekker “voor donker” weer thuis, 😂
Een heerlijke middag met dank aan onze vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken en hun auto beschikbaar stellen.
Vooral in deze donkere regenachtige dagen is dit voor menigeen TOP
We zien al weer uit naar het volgende uitje, dan zijn er weer andere deelnemers aan de beurt👍

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk