Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De hartewens van mevr. Zandvliet

Een bezoek aan Park Blankendael

Zomerhartewensuitje van Mevrouw Zandvliet

 

1 augustus hadden we afgesproken om naar het Park Blankendael bij Tuitjenhorn te gaan.

Gelukkig was het niet zo warm en was er maar weinig regen voorspeld

Rond 10 uur haalde ik mevrouw op en rechtstreeks naar het Park.

Daar aangekomen hadden we trek in koffie. Om daar te komen liepen we een stuk het park in en ondertussen kwamen we al langs veel dieren.

Koffie met gebak gingen we doen en het geluk was, dat toen we daar zaten, het flink begon te regenen. Wij zaten droog.

Daar was ook een museum en dat konden we toen mooi bekijken.

Het fijne was, dat de gids een film opzette over de veehouderij van vroeger. Mevrouw wist hier alles van te vertellen, terwijl we keken. Aangezien zij ook op dezelfde manier vroeger gewerkt heeft op hun boerderij.

Na de lunch nog het hele park bekeken en de zon scheen, dus het was goed vertoeven.

De terugreis deden we via binnenwegen en zodoende kwamen we langs een stalletje met allerlei zonnebloemen.

Mevrouw koos voor kleine zonnebloemen als herinnering aan een fantastisch dagje uit.

 

Ancilla Köhler

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk