Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een dagje Marken

Mevrouw Schouten bezoekt het voormalige eiland Marken

 

9 september 2019

Wat leuk, een uitstapje naar hartenwens georganiseerd door de Zonnebloem en betaald door de Riki Stichting !

Jimke wilde graag naar Marken. Vroeger op de fiets naar Marken geweest met een groep kinderen, wat een tocht was dat! Nu met de auto in een hal uur. Rond half elf kwamen we aan. Eerst richting de haven gewandeld, hond Appi was ook mee. In een gezellig restaurant aan de haven koffie gedronken met heerlijke chocoladetaart. Daarna via de Julianabrug en de Wilhelminabrug naar de kerk en het museum. De kerk is gebouwd op de plek waar vroeger het klooster stond. Het museum was niet groot maar zeer de moeite waard om binnen te gaan. Weer terug gewandeld en wat gedronken op een terras. Toen werd het tijd om naar de souvenirswinkel te gaan want die sluit om 16.00 uur. Wat een leuke spulletjes! Er was nog genoeg tijd over om naar de klompenmakerij te gaan. We keken onze ogen uit, zoveel verschillende klompen als daar te zien waren. De hoge hakken klompen vonden we wel heel mooi Als avondeten lekker gebakken vis eten, dat wilde Jimke graag. Daar zijn we voor naar Volendam gegaan omdat het juiste restaurant op Marken gesloten is op de dag dat wij er waren. De terugweg zijn we binnendoor gereden en via Assendelft en pontje Buitenhuizen kwamen we om 19.30 uur weer in Spaarndam. Heel veel dank Zonnebloem en Riki Stichting voor deze mooie dag!

Helma

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk