Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een Engelse traditie in Spaarndam

High Tea op donderdag 26 september 2019 in de Adalbertuskerk in Spaarndam

De ouderen in Spaarndam vallen van het ene uitje in het andere. Allemaal georganiseerd door de lieve vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Spaarndam. Vanmiddag werden we compleet verrast door een High Tea, let wel helemaal door onze vrijwilligers ook nog eens gemaakt!

Prachtig gedekte 6 persoons tafels, ik denk dat bij iedere vrijwilliger de serviezen uit de kast waren gehaald, wat een lust voor het oog, zelfs geïmproviseerde etagères, creativiteit Chapeau! Een verrukkelijk tomatensoepje vooraf, daarna heerlijke sandwiches, saucijzenbroodje, mini quiche, wraps, kortom te veel om op te noemen. Dit was het “hartige gedeelte”, weet eerlijk gezegd niet alle namen van de gerechtjes, ben zelf niet zo’n kook/bakwonder. En alles natuurlijk vergezeld van volop Thee uit de allermooiste en verschillende Theepotten … Super. We dachten: zo dat was ff lekker, hou je vast, toen kwam het “zoete”gedeelte: zelfgemaakte bonbons, boterkoek, bananenbrood gevuld met dadels en blauwe bessen, divers koekjes en natuurlijk scones: daar kon je een wit goedje opsmeren en afwerken met pruimen- en citroenjam (lemon curd). Sorry als ik gerechten vergeten ben te melden, het was ook zo overweldigend allemaal. De sfeer was erg gezellig, volgens mij heeft iedereen met volle teugen genoten. Lieve mensen van de Zonnebloem, onze dank is GROOT, weet zeker dat ik namens alle gasten spreek, vooral omdat het zo’n druilerige dag was, lekker er tussenuit!

Het was een TOPMIDDAG. Hartelijke groet van Ria Molenaar.

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk