Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Mevr. Bleeker geniet in Alkmaar

Genieten van een dagje winkelen in kaasstad Alkmaar. (helaas zonder foto)

Donderdag 12 september was het dan eindelijk zover. Gezellig met mevrouw Bleeker naar Alkmaar. Aangekomen in Alkmaar zijn we eerst wat straatjes doorgelopen en al wat inkopen gedaan. Daarna waren we wel even toe aan een kleine pauze met wat lekkers. Na de pauze zijn we nog wat gaan snuffelen en ook kijken naar een leuk magneetschild voor op de koelkast voor mevrouw Bleeker.       ’s Middags zijn we lekker gaan eten en daarna zijn we naar het VVV kantoor gegaan en hebben nog een paar souvenirs gekocht. Het Kaasmuseum mocht natuurlijk niet ontbreken, dus gingen we met de lift naar boven. Eerst gingen we een film kijken en daarna het museum doorgelopen waar we verschillende spelletjes met computers hebben gedaan. Toen we alles hadden gezien zijn we nog een ijsje gaan halen en toen was de shop dag helaas alweer voorbij. We hebben beiden erg genoten en wie weet dat we nog eens samen gaan shoppen.

 

Groetjes Joke Laanbroek

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk