Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wim en Ploni v.d. Velde in het Rijksmuseum

Het echtpaar v.d. Velde bezichtigt ook de tuin van het museum.

Aan het bestuur van de Zonnebloem

16 aug hebben we een fijne dag van de Zonnebloem gehad.
Wim en Ada kwamen ons ophalen om in Amsterdam de tuinen van het Rijksmuseum te bezichtigen.
Dat is echt de moeite waard met de mooie standbeelden en een zee van prachtige bloemen. Daarna gezellig koffie gedronken en Ada trakteerde op gebak, haar zoon was jarig.
We hadden alle 4 een museumkaart om in het museum rond te kijken, alleen het gebouw al met de prachtige vloeren en muurschilderingen.
Na de lunch wat lekker was hebben we nog bij de restauratie van het schilderij De Nachtwacht van Rembrandt en vele andere schilderijen gezien. Toen werd het tijd om weer op huis aan te gaan.

Onze hartelijke dank voor deze mooie verzorgde dag, Wim als chauffeur en Ada al vrijwilligster wat erg gezellig was.

Groetjes Ploni en Wim v.d. Velde 

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk