Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Hardlopen voor de Zonnebloem

Joke Laanbroek organiseert een succesvolle virtuele hardloopwedstrijd

Ik ben vrijwilligster bij de Zonnebloem Spaarndam en doe aan hardlopen. Regelmatig doe ik mee met hardloop evenementen. Maar ivm het coronavirus zijn er op dit moment geen loop evenementen.
Omdat er op facebook al een paar virtuele runs voorbij kwamen, waarvan ook een bedrag naar een goed doel ging, dacht ik: “Ik ga ook een loop organiseren.”
Er komt natuurlijk meer bij kijken dan je denkt. Naam verzinnen, medailles regelen en nog veel meer. Ik had een gepaste naam verzonnen, namelijk de Stay Home Pinksterun. Het was de bedoeling om individueel op tweede Pinksterdag te gaan rennen. Eerder mocht ook. De afstand mocht je zelf bepalen. En de opbrengst van deze loop gaat naar de Zonnebloem.
Uiteindelijk hebben er 287 deelnemers meegedaan met de run en is er een mooi bedrag opgehaald.
En wat het mooiste is, is dat ik alleen maar positieve reacties kreeg, en de deelnemers erg enthousiast waren. Ik heb daar zo van genoten. De deelnemers hebben na hun prestatie nog een mooie medaille ontvangen. Al met al een geslaagde loop!

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk