Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een bezoekje aan de dierentuin

Mevr. Lenssen brengt samen met Joke Laanbroek een bezoek aan Dierenpark Amersfoort

Maandag 14 september is mevrouw Lenssen samen met ondergetekende naar de dierentuin in Amersfoort geweest. We hadden een mooie dag uitgekozen: het was prachtig weer. Bij de dierentuin aangekomen zijn we eerst langs de apen, olifanten en vogels gegaan. Het was toen eigenlijk wel tijd voor een kopje koffie, maar ivm het coronavirus was het restaurant niet open. Dus toen nog maar even verder. Het Dinopark mocht natuurlijk niet ontbreken. Uiteindelijk zaten we gezellig in het zonnetje te eten en te drinken.

Na de lunch naar de leeuwen en diverse andere beesten. Door de warmte lagen veel dieren wel een beetje verscholen. Maar we hebben alles gezien. Toen had mevrouw Lenssen wel trek in een ijsje. Toen nog langs de giraffen, zebra’s en apen.

Jammer genoeg was de dag helaas voorbij. Daarom de dag afgesloten met een lekker kopje koffie en een stukje appeltaart. Als souvenir vond mevrouw Lenssen een paar onderzetters van diverse dieren van Dierenpark Amersfoort wel leuk. En helaas: weer huiswaarts. Wij hebben beiden erg genoten.

Joke Laanbroek

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk