Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De loterij is weer van start gegaan

Oo dit jaar kunt u prachtige prijzen winnen!

                                        

 

                                   

  afdeling Spaarndam e.o.

 

 

                 mei 2021

                                                                       

 

 

                                                             

Betreft: Lotenverkoop Zonnebloem

                                                               

Beste inwoner van Spaarndam, Haarlemmerliede, Penningsveer en Spaarnwoude

 

Binnenkort ontvangen wij zoals elk jaar onze Zonnebloemloten. Vorig jaar gingen wij er nog vanuit dat wij dit jaar, zoals te doen gebruikelijk, weer bij u aan de deur zouden komen met de vraag of u één of meerdere loten wilt kopen, maar ….. helaas is dit vanwege de Coronacrisis nog steeds niet mogelijk. Toch is de verkoop van deze loten, waarop overigens mooie prijzen zijn te winnen, voor de Zonnebloem Spaarndam e.o. een mooie bron van inkomsten. Een groot gedeelte van de prijs van een lot mogen wij namelijk in onze eigen kas opnemen en zoals u wellicht bekend is organiseren wij hiermee o.a. leuke bijeenkomsten, uitjes etc. voor onze gasten.

 

Ook worden landelijke projecten van de Zonnebloem gesteund. Die zorgen er o.a. voor dat in heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto kan worden gehuurd en dat musea, attractieparken, dierentuinen en theaters toegankelijker worden voor mindervaliden.

 

Wij zijn van mening dat een gesprekje aan de deur veel leuker is dan deze manier van benaderen, maar wij hebben helaas geen keus. Wij hopen dat u het werk van de Zonnebloem en met name van de afdeling Spaarndam e.o. wilt blijven steunen, dit kan in dit geval op de volgende manier:

 

  • één lot kost € 2,-
  • het bedrag van één of meerdere loten kunt u overmaken op het
  • bankrekeningnummer NL 12 RABO 0129 3353 71 ten name van Nationale Vereniging De Zonnebloem, Spaarndam
  • wilt u hierbij duidelijk uw adres vermelden
  • aan de hand van het bedrag dat wij van u ontvangen doen wij het lot/de loten bij u in de brievenbus.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Wij danken u bij voorbaat voor uw eventuele deelname en hopen de loten volgend jaar weer op de gebruikelijke manier te kunnen aanbieden. 

 

Wij spreken de wens uit dat u de Coronatijd goed doorstaat en de beperkingen die hieraan verbonden zijn nog even volhoudt.

 

 

Hartelijke groet

namens bestuur en vrijwilligers Zonnebloem Spaarndam e.o.

 

Joke van Bakel, voorzitter

tel. 06 293 051 11

email: jokevanbakel@live.nl                                                                           

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk