Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De rijdende loterij komt bij u langs

Rijdende loterij op 18 juni 2021

Rijdende loterij op 18 juni 2021

 

Vrijdag 18 juni 2021: ‘s morgens bewolkt en niet al te rooskleurige voorspellingen. Maar, de Zonnebloem auto wordt gehaald, er zijn prachtige cadeautjes verzameld en ingepakt, de Zonnebloemen worden afgeleverd… we gaan !

We beginnen in Haarlemmerliede: de vrijwilligers hebben een herkenbaar plekje versierd en de gasten al welkom geheten. Iedereen heeft er zin in. De getrokken lootjes leveren heel leuke prijzen op, wat een feest. Allemaal een prachtige potzonnebloem erbij en nog fijn even met elkaar praten. Wat is het lang geleden dat we elkaar hebben ontmoet… en het bleef droog.

Vervolgens naar het Havengebouw in Spaarndam Buiten. Hier begon het te spetteren, maar dat mocht de pret niet drukken. We konden in de grote hal schuilen, dat kwam even mooi uit. Wat heb jij als prijs? Ook hier weer een fijne ontmoeting.

Nu op naar De Kolk. De gasten hadden zich verzameld bij, u raadt het al, tante Truus voor de deur.

Het was een gezellige samenkomst met koffie en wat lekkers. De lootjes trekken, de prijzen, de zonnebloemen, het was allemaal even gezellig en … de zon was gaan schijnen. Peter, de dorpsfotograaf, kwam een paar mooie foto’s schieten.

De volgende adressen die wij aandeden waren: de parkeerplaats naast de Adalbertuskerk, de Dr. W.Nijestraat t/o nummer 14, de Floris Balthasarstraat, de parkeerplaats bij Westhoff, De Geusplein en de Clara van Spaarnwoudestraat.

Overal waren de reacties leuk en gezellig, het weer bleef fantastisch, de vrijwilligers hebben ons fantastisch geholpen, kortom een zeer geslaagde dag. De foto’s spreken voor zich.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk