Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Even een terrasje 'pikken'

Het kan weer, ook in Spaarndam (lees ook de leuke reactie!)

Momenteel is er een actie, waarbij elke vrijwilliger met zijn gast(en) een terrasbezoek mag afleggen. Het is wederom een prachtige actie van de Riki Stichting. Er mag € 7,50 per persoon worden besteed.

Het zou fijn zijn als de plaatselijke horeca wordt bezocht: een steuntje in de rug na de Corona periode. Het is ook heel fijn voor onze gasten, die zo weer eens buiten de deur komen en in klein gezelschap elkaar kunnen ontmoeten.

De actie loopt tot 1 juli. Er hebben al diverse terrasbezoeken plaatsgevonden en ook voor de komende tijd zijn er afspraken gemaakt.

Dinsdag 8 juni 2021

De dag begint zoals elke andere, alleen de middag krijgt door een telefoongesprek ineens een hele andere wending.
Vrijwilligster v.d. Zonnebloem vraagt of ondergetekende zin heeft om “een terrasje te pakken “? 
Met dit mooie weer hoef ik daar niet lang over na te denken, héééél graag zelfs.
Conclusie, om 15.00 uur zit ik met Ria v.d. Voorn en Jopie Stroet bij Leon “Café Spaarndam “ op het water van De Kolk, waar een mooi terras is gerealiseerd.
We worden verwend met koffie en overheerlijke appeltaart (met slagroom ) en dat smaakt uitstekend. Over en weer lekker zitten babbelen, gespreksstof genoeg na een periode van weinig mensen te hebben ontmoet.
Door Leon worden we attent gemaakt op een grote houten regenton, op het terras, deels gevuld met plantjes en het andere deel ?
U zult het niet geloven, tis echt waar . . . een nest met een eend ”Katrien” die daar doodleuk zit te broeden en zich van het hele gebeuren op de Kolk niets aantrekt.
Heel bijzonder om dat tafereeltje te zien.
U begrijpt wel, dit was voor ons een bijzondere, gezellige, zonnige, vrolijke middag.

Met dank aan de Riki Stichting die dit mogelijk heeft gemaakt, verzorgd door de vrijwilligsters vd Zonnebloem afdeling Spaarndam

Groetend,  Ria Molenaar

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk