Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan het Zuiderzeemuseum

Mevr. van de Velde en mevr. de Vroome brengen een bezoek aan het Zuiderzeemuseum

Vandaag gaan we  met twee gasten op pad naar het Zuiderzee museum mevr. van de Velde en mevr. de Vroome. Om 9.00 uur  staan de gasten  al klaar om mee te gaan, alle spullen zijn ingeladen en we vertrekken richting Enkhuizen de stemming is opperbest.

Rond 10.00 uur staan we in de rij om met een boottochtje te beginnen naar het buiten museum dit is ook de plek waar we deze dag hebben doorgebracht.

Tijdens de vaartocht pakken zo links en rechts donkere wolken zich samen, maar van deze dreigementen trekken wij ons niks aan, onze zonnige gezichten  en opperbeste humeur zorgen er voor dat er geen spatje uit deze wolken is gekomen.

 

 

Na het bezoek aan oude ambachten en winkels beginnen de magen te knorren en zoeken wij een plekje om de lunch te gebruiken en lieten ons dit goed smaken.

 

 

Na de lunch bezoeken we nog de vergeten plekjes  en zo langzamerhand gaan we weer richting de boot die ons met een tussenstop in Enkhuizen weer naar het startpunt bracht. En met een voldaan gevoel vertrekken we weer richting Spaarndam, de dames hebben net als wij genoten van deze dag we bedanken elkaar voor deze geslaagde dag en gaan weer met een tevreden gevoel naar huis.

Marion de Jong en Cor Giesberts                

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk