Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

High Tea

High Tea op donderdag 29 juli 2021

High Tea op donderdag 29 juli 2021

Wat hebben wij geboft met het weer!

Net als eerdere jaren berichtte Anneke Hilbers ons dat haar tuin en met name de mooie soorten fuchsia's nu op hun mooist waren en vooral dat wij van harte welkom waren op bepaalde data. En dan is het snel schakelen: een datum vaststellen, een telefoonronde houden, benodigdheden inventariseren, afsprakenbriefjes rondbrengen, boodschappen doen, sandwiches maken, vrijwilligers vragen etc.

Het weer: woensdag de 28ste was het echt geen mooi weer om het maar voorzichtig te zeggen, dus... de vooruitzichten voor donderdag leken redelijk gunstig, dus: we gaan ervoor! Anneke stelde zelfs haar huiskamer beschikbaar bij slecht weer!

We konden 's morgens van 10.00-12.00 uur een groep van 13 gasten verwelkomen en 's middags van 14.00-16.00 uur een groep van 15 gasten.

En wat hebben de gasten dit gewaardeerd, ze hebben genoten van het onderlinge contact, de prachtige tuin van Anneke en Bert en van de heerlijkheden die hen werden voorgeschoteld op mooi servies op prachtig gedekte tafels.

Op de foto's is dit alles duidelijk te zien.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk