Zomerhartenwensen 2022 (Riki Stichting)

Wederom mochten wij dit jaar weer 20 zomerhartenwensen vervullen. De gasten gaven aan wat ze wilden. Daarna werden 20 wensen vervuld door loting en/of specifieke wensen.

Hierbij specificeren wij 1 zomerhartenwens in 2022.

De zomerwens van Gerda Mesman en Elly Buijs

Dinsdag 30 augustus zijn Joke en Ans gezellig met Elly Buijs en Gerda Mesman naar Madurodam geweest. Voor we Madurodam gingen bekijken hebben de dames eerst nog een consumptie genomen en werd er een foto van ons gemaakt. Daarna gingen ze op stap. Leuk om alles eens in het klein te bekijken. Het Rijksmuseum, Schiphol, Binnenhof, Scheepsvaartmuseum, Anne Frank Museum, Frans Hals Museum en nog veel meer. Tussen de wandelingen door moest er af en toe wel even een pauze ingelast worden. Of de dames gingen ergens in waar je kon zitten. Zo zijn ze in The Flying Dutchman geweest en De Waterwolf. Het was zalig weer, dus moest er ook even gedronken worden. Dan weer even verder langs het Muiderslot, Vredespaleis en de Bollenvelden. Toen werd het wel tijd om even te eten. Na de lunch nog een kleine wandeling gemaakt en daarna werden de dames van de Zonnebloem Spaarndam toch wel een beetje moe. Als afsluiting van de zeer geslaagde dag nog een ijsje genomen en toen weer huiswaarts richting Spaarndam. Het was een zeer geslaagde dag. De dames hebben ook erg genoten van hun Zomerwens!

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen