High Tea 14 augustus 2023

Maandag 14 augustus wordt het mooi weer, dus kunnen wij met spoed een high tea organiseren bij mij in de fuchsia-tuin, vroeg onze vrijwilligster Anneke

Maandag 14 augustus wordt het mooi weer, dus kunnen wij met spoed een high tea organiseren bij mij in de fuchsia-tuin, vroeg onze vrijwilligster Anneke.

Met man en macht werd er gewerkt, aan de hand van de interesselijst, wie wij gingen bellen voor de ochtend 14 gasten en in de middag 14 gasten. Dat was in mum van tijd rond. Chauffeurs ingeschakeld om sommige gasten te halen en weer thuis te brengen.

Veel vrijwilligers maakten heerlijke dingen o.a. tomatensoep, donuts, sandwiches, quiche, roomsoezen, chocolade bon bons etc.

Her en der werden tuinstoelen en tuintafeltjes gehaald en het was prachtig weer. Het werd een waar feestje in de morgen en ook in de middag. Helaas is dit de laatste keer bij Anneke, maar gelukkig heeft onze vrijwilligster Garry al aangeboden om het voortaan bij haar in de tuin te doen, dat is Top.

 

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen