Muziekmiddag 1 maart 2024

Omdat wij bij de nieuwjaarsbijeenkomst op 5 januari geen gebruik hebben gemaakt van een koortje of muziek, zouden wij een aparte muziekmiddag organiseren en dat is vandaag.

Terwijl in de wereld om ons heen grote verdeeldheid heerst mochten wij, leden van de Zonnebloem alle narigheid even vergeten en in de nostalgie van 75 jaar geleden duiken. In de Sint Adalbertuskerk bezorgden de heer Gert van den Born, samen met vele vrijwilligsters en vrijwilligers van de Zonnebloem in Spaarndam ons een heerlijke middag vol muziek, leuke herinneringen, films en weetjes uit de tijd rond de jaren zestig. Zoveel herkenning, zoveel plezier en zoveel eensgezindheid. Hardop werden de liedjes van vroeger meegezongen. Teksten borrelden plotseling weer op uit ons , soms haperend geheugen. De nare dingen van vroeger bleven begraven in het verleden en de leuke herinneringen kwamen naar boven als de eerste bloemetjes in de lente. Ik wil namens ons allen iedereen bedanken voor deze fijne middag, ook de mensen achter de schermen die ons verwenden met heerlijke versnaperingen. Een van de liedjes droeg de titel…Breng eens een zonnetje onder de mensen,Ik zou dat willen veranderen in…Breng eens een Zonnebloem onder de mensen.🌻🌻🌻 Ik gun onze kinderen en kleinkinderen, dat ze later ook terug kunnen kijken op de leuke dingen van het leven en dan net zo zullen genieten als wij hier allemaal. Tel alleen de heldere uren en houdt de zonzijde. Lieve groeten, Anke

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen