Circus Monetti Zonnebloem theatermiddag

Zonnebloem afdeling

Theater voorstelling van de Zonnebloem in Heerhugowaard

Kwart voor 1 vertrokken we met de bus met 50 personen naar Heerhugowaard, iedereen was keurig op tijd, dus we konden op tijd vertrekken. Anita zwaaide ons uit.
De vrijwilligers Antoinet, Leida, Willy en Ina waren ook met de bus mee.

Iedereen was in een goede stemming, dat kon ook niet anders want het was bovendien
prachtig weer, de zon scheen volop. Iedereen herinnerde zich de vorige keer nog, toen lag er sneeuw dat was in februari, dit voelde veel beter.

Rond half 2 kwamen we aan, het is altijd een beetje een gedoe bij de jassen, maar iedereen was vlot zijn jas kwijt en gingen met of zonder begeleiding op weg naar de zaal.
Ineke, Ankie en Tineke waren als vrijwilligster aanwezig in “Cool”.

Precies om 14.00 uur werden we welkom geheten en werd ons een mooie middag toegewenst.

De voorstelling had als titel “Circus Monetti”. Dit doet denken aan een echt circus maar dat was het niet, het was een toneel voorstelling met zang.
Het ging wel over een rondreizend familiecircus.

Het verhaal begon dat de circusdirecteur herdacht werd die pas was overleden.
Al snel volgen allerlei mysterieuze gebeurtenissen elkaar op. Er blijkt geen testament te zijn waardoor meerdere personen directeur willen worden en ruzie krijgen en alle dieren waren weg. Dan komt er ook nog een volslagen vreemde gast een Italiaanse dame, die komt met een schokkende onthulling….

 

Paulindu Bois – Heddy Lester - Mariska van Kolck Jacqueline Aronson en Harry Slinger.

Na ongeveer een uur was de pauze.
Tijdens de pauze werd er koffie en thee met een lekkere truffel geserveerd.
Het koffie drinken verliep niet allemaal even vloeiend, maar uiteindelijk heeft iedereen toch een koppie gehad en wachten we in spanning het 2e deel van de voorstelling af.

Heddy Lester speelde de sterren van de hemel, de meeste kennen haar alleen van het lied “De Mallemolen”, maar ze kan ook nog goed toneel spelen. Ze speelde een echte kenau die aan drank en roken verslaafd was. Iedereen speelde goed hoor, het was gewoon leuk.

Uiteindelijk kwam alles op zijn pootjes terecht.
Het was een gezellige voorstelling, met leuke en bekende Nederlandse liedjes.

Toen iedereen zijn jas weer aan had gingen we weer naar de bus, die ons weer keurig heeft thuisgebracht. Rond half 6 ging iedereen na een mooie middag met een voldaan gevoel
naar huis.

Opmeer, 16 november 2011

Ina Kenter

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?