Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De nationale ziekendag

Zonnebloem afdeling

De Zonnebloem organiseert landelijke de nationale ziekendag een dag voor iedereen.

Net als ieder jaar heeft de Zonnebloem Spanbroek samen met de werkgroep Omzien naar elkaar, op zondag 9 september stil gestaan bij de mensen die een wat lastige periode in hun leven meemaken.
De Zonnebloem noemt deze landelijke dag de nationale ziekendag
een dag voor iedereen.
Op deze prachtige zonnige zondag was er om 10.00 uur een viering met als thema “een ontmoeting die geneest”. Pastor Jan Verbruggen en Ineke Berkhout gingen voor in de viering en het dames en herenkoor zorgden voor de muzikale omlijsting, een aantal liederen kon door iedereen meegezongen worden. Tijdens het Maria lied werd er een plantje bij haar neergezet.

Na de viering was er onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers een gezellig samenzijn.
Zaterdag hebben een aantal Zonnebloem vrijwilligers de tafels, stoelen, kopjes etc. alvast klaargezet en zondag na het koffiedrinken alles weer netjes opgeruimd. Het was een mooi samenzijn.

Tijdens de viering werd er gevraagd of parochianen bij het verlaten van de kerk een plantje mee wilden nemen en deze t.g.v. nationale ziekendag wilden brengen bij de persoon die op het kaartje vermeld stond.
Hier werd goed gehoor aan gegeven en we willen dan ook een ieder bedanken
die een plantje heeft gebracht bij een zieke, oudere, eenzame medemens.

Ina Kenter

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?