Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het koor 10Pluss in de Schakel

Zonnebloem afdeling

Een gezellige Zonnebloemmiddag in de "de Schakel" met het koor 10 Pluss

Op deze 9e Zonnebloemmiddag treedt het koor 10 Pluss voor ons op.
De groep 10 Pluss bestaat uit (de naam zegt het al)10 mensen.
Met de dirigent en accordeoniste erbij 12.
10 Pluss is in 2008 opgericht omdat er behoefte was aan een klein koor dat mooie en bekende melodieën uit onze jeugd kon zingen. De leden zijn enthousiaste mensen die deze muziek een warm hart toedragen.
Zij zingen repertoire dat u van het begin tot het eind mee kunt zingen!
Het koor wordt begeleidt door accordeoniste Jeannette Kager
en staat onder leiding van Marijke Braber.

Rond twee uur kwamen de gasten binnendruppelen, iedereen was in afwachting van wat de middag ons zou brengen.
Mirjam was deze middag de fotografe, het resultaat kan men op de website bekijken.

Om 14.00 heet Rein de Wit iedereen welkom en maakte nog even reclame voor de kerstmiddag en theaterstuk “Circus Monetti”er waren zelfs gasten uit Duitsland. Iedereen zat mooi an en aan een koppie en het koor begon te zingen.
De accordeoniste speelde de sterren van de hemel.
Er werden heel oude liedjes gezongen voor de meeste mensen heel herkenbaar,
er werd ook nog een lied uit de musical Joseph gezongen.

Tijdens de pauze werd de dorst gelest en de kelen gesmeerd.
Iedereen genoot van de muziek en zang en vele mensen zongen mee.

Maar ja aan alles komt weer een einde.
Rein bedankte het koor en accordeoniste voor de mooie middag,
Rein was zo onder de indruk, hij had helemaal een natte broek.
Hij overhandigde namelijk een bloemetje maar hield de vaas scheef
zodat het een waterballet was.

Iedereen ging weer met een voldaan gevoel huiswaarts.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?