Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Piet Zee in de Schakel

Zonnebloem afdeling

De eerste activiteit die door de Zonnebloem is georganiseerd in "de Schakel" op elke 15e van de even maand zal er weer iets georganiseerd worden.

De eerste activiteit die de Zonnebloem georganiseerd heeft in de Schakel was een gezellige activiteit in de Westfriese taal, Piet Zee kwam optreden.

De eerste bezoekers kwamen al om 13.00 uur en dit liep door tot half 2.
Iedereen zat mooi an en gezellig te praten met een lekker bakkie koffie of thee.

De voorzitter Ineke Berkhout heette iedereen van harte welkom op deze eerste Zonnebloem middag in de Schakel en wenst ieder een mooie en gezellige middag toe.

Na een tijdje begon Piet Zee aan zijn eerste van 3 optredens.
Tussen de optredens door werden er consumpties besteld en rond gebracht door de Zonnebloem vrijwilligers.

Iedereen genoot van het optreden van Piet Zee die op Westfriese en humorvolle wijze 
de mensen aan het lachen maakte.
Aan het einde van dit optreden werd Piet Zee door Ineke bedankt.

En zo kwam er rond kwart voor 4 een einde aan deze gezellige middag, en ging ieder weer naar huis. Maar voordat iedereen naar huis ging werd er nog iets verteld over de boottocht op 31 aug. en het optreden van Joke Oud op 15 augustus.
Iedereen is dan weer van harte welkom.
Opeens werd Ineke door Piet Zee in de rede gevallen en vertelde Piet nog een Westfriese anekdote wat erg leuk was.

Tenslotte bedankte Ineke iedereen voor de komst en wenste hen wel thuis.

Het was een mooie middag.

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?