Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Smartlappenkoor “Swaegs”

Verslag Zonnebloemmiddag zondag 15 juni 2014 in de Schakel:

Om 14.00 uur heette Rein ieder van harte welkom op deze Zonnebloemmiddag.
Vanmiddag treedt het smartlappenkoor “Swaegs”  op.
Het koor heeft vorig jaar ook  voor ons opgetreden dus we wisten wat we konden verwachten. De gasten zongen gezellig mee.
Tussendoor een lekker koppie, borreltje en een lekker ijsje, dit was wel even een gedoe, maar het is allemaal goed gekomen en ze vonden het allemaal heerlijk.

Een heerlijke verfrissing op deze warme middag in “de Schakel”.
Op het einde van deze middag bedankte Rein het koor en wenste ieder wel thuis.
Het was jammer dat het optreden van het koor wat aan de korte kant was, het had voor iedereen wel wat langer gemogen en we waren dit ook niet gewend van de vorige keer dat dit koor kwam optreden.

Het zij zo, het was ondanks het korte programma evengoed een leuke middag.

Ina Kenter

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?