Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Smartlappenkoor Swaegs

Zonnebloem afdeling

Zonnebloemmiddag in “de Schakel”. met "Smartlappenkoor Swaegs”

Vanmiddag was de 3e Zonnebloemmiddag van dit jaar in “de Schakel”.
Deze middag kwam het “Smartlappenkoor Swaegs” voor ons optreden.
Gelukkig kwam niet het hele koor, want anders was de ruimte te klein geweest.
Het koor bestaat uit 75 leden en er waren er 39 evengoed een heel span.
Van te voren moesten ze maar in de hal van “de Schakel”  vertoeven omdat er anders te weinig ruimte was. Maar al met al kwam het allemaal goed.
De gasten van “de Schakel” waren keurig op tijd en de gasten van buiten kwamen
ook langzaamaan binnendruppelen.
Om twee uur opende Rein de middag en heette iedereen van harte welkom
en wenste ieder veel plezier en het koor veel succes.
Alle gasten zaten inmiddels aan een koppie met een overheerlijk soesje.

Het koor bracht een gevarieerd repertoire van Tulpen uit Amsterdam, de Pastorale, Patsy een heel oude hit, van meezingers tot luisterliedjes en zelfs een klassiek nummer wat op verzoek was, het koor was van alle markten thuis.
Het geheel werd door een lid van het koor aan elkaar gepraat, wat ze heel goed deed. Enkele vrijwilligers gingen zelfs de polonaise doen en was het een gezellige boel. Tijdens de pauze werden er nog Zonnebloem loten verkocht en drankjes rondgedeeld, want het was erg warm.


Aan het eind van de middag bedankte Rein het koor en wenste ieder wel thuis.
Over 2 maanden op 15 augustus komt zangeres Thea Ooms voor ons optreden.

Alle gasten werden weer op weg geholpen met jas en rollator en konden
met een goed gevoel op huis aan en de vrijwilligers brachten de zaal weer op orde. Zo kwam er weer een einde aan een leuke Zonnebloemmiddag.


Ina Kenter

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?