Muzikale bingo met medewerking van Jan Brugman

Zonnebloem afdeling

Deze middag een muzikale bingo met medewerking van Jan Brugman, Theo Entes, Arie Bakker en Rein de Wit die deze muzikale bingo middag aan elkaar praatte en zong, dat deed ie geweldig.

Net als de vorige keer was er ook nu weer een bloemetje voor een gast waar een briefje onder het schoteltje geplakt was. Deze gast was zeer verrast.

We kregen eerst een kwartiertje gezellige accordeon muziek van bekende melodieën, met daarna de muzikale bingomiddag.

Het viel nog niet mee om de liedjes te raden, af en toe was het best lastig om het liedje te herkennen, maar gelukkig vertelde Rein de titel van het lied, zodat je de titel op kon zoeken op je bingokaart. Nieuwere liedjes van een beetje verliefd tot heel oud klein vogelijn op groene tak.

Klein vogelijn op groenen tak wat zingt g' een lustig lied!
Wij hebben in ons heele boek zoo'n vroolijk wijsje niet.
O, zeg ons, zeg ons, aardig beest wie toch uw meester is geweest,
o, zeg ons, zeg ons, aardig beest wie toch uw meester is geweest.

 

Een beetje verliefd, ik dacht `n beetje verliefd
Als ik wist wat jij toen dacht had ik nooit op jou gewacht
Als een kind zat ik te dromen deze nacht ben jij voor mij
Maar die droom ging snel voorbij.

Vrijwilliger Ina probeerde de bingokaart van een gast bij te houden, omdat deze mevrouw het niet meer zag zitten om de bingokaart bij te houden. Na de pauze pakte deze mevrouw toch de draad weer op.

Maar ja Ina liep aldoor weg en heeft niet alles goed gevolgd met als gevolg tot 2x toe een foute bingo en moest er gezongen worden, wat voor geen meter ging omdat ze de tekst van het lied niet goed kende.

Tijdens de bingo ging Rein bij diverse mensen langs en liet de gasten dan meezingen, er waren goede zangers en zangeressen bij.

Ook Nancy de fotografe van de Kogge krant moest er aan geloven en moest met Rein een liedje zingen.

Na verloop van tijd was er toch een echte bingo, ja toen ging het snel en waren de prijzen in een mum van tijd weg en was het gedaan met de bingo.

Ineke bedankte Rein en de muzikanten voor deze leuke middag en sprak de gasten en vrijwilligers toe.

De Zonnebloem is een mooie groep met vrijwilligers, maar jullie gasten zijn van goud, door op deze middag aanwezig te zijn!

Tot slot speelde het muzikale trio nog een aantal deuntjes op de accordeon en drum en ging iedereen met een blij en muzikaal gevoel naar huis.

Ina Kenter

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?