Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemmiddag Snijderkoor

Zonnebloem afdeling

Maandag 15 februari organiseerde de afdeling Spanbroek weer een gezellige middag. Dit keer kwam het Snijderkoor voor ons optreden.

Rein de Wit heette iedereen van harte welkom en werd het (inmiddels) bekende bloemetje, dit keer een bosje witte tulpen, weer uitgedeeld. Wie o wie zou hem deze keer winnen? Er bleek een stickertje onder een schoteltje te zitten van een echtpaar dat vroeger ook een tulpenbedrijf heeft gehad!

Waarop het koor de middag aftrapte met het welbekende lied Tulpen uit Amsterdam.

 De dirigent Fons Buis uit Wognum vertelde regelmatig over de liedjes die werden gezongen.

Deze waren zeer divers maar de meeste heerlijk mee zingbaar en dat werd dan ook volop gedaan.

O.a. Van de Spelbrekers: Kleine kokette Katinka,  Ben Cramer: Hij was maar een clown, een medley van  De Jantjes, Bloody Mary, Hello Mary Lou, I have a dream van Abba (vertaald naar het Nederlands), Frans Bauer: Heeft u even voor mij, tot het huidige Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij.

In de pauze konden de muzikanten Anjo Boonstra op accordeon en keyboard en Theo Entes op drum het niet laten en bleven gewoon door spelen zodat onze gasten onder het genot van een glaasje fris nog konden luisteren naar o.a. het kleine café aan de haven.

Na de pauzeschoof ook Ria Webster op accordeon er weer bij en werd er weer volop meegezongen.

Na de toegiften: aan de Amsterdamse grachten en het kleine café aan de haven kwam er om 16.00 jammer genoeg weer een einde aan deze feestelijke middag, waarop Rein iedereen weer hartelijk dankte voor de zeer geslaagde middag en het koor een kleine attentie van chocola meegaf.

Op verzoek zong het koor als allerlaatste de heerlijke meezinger Droomland.

De mensen gingen met een grote glimlach weer op weg naar huis.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?