Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Zonnebloemmiddag Snijderkoor

Zonnebloem afdeling

Maandag 15 februari organiseerde de afdeling Spanbroek weer een gezellige middag. Dit keer kwam het Snijderkoor voor ons optreden.

Rein de Wit heette iedereen van harte welkom en werd het (inmiddels) bekende bloemetje, dit keer een bosje witte tulpen, weer uitgedeeld. Wie o wie zou hem deze keer winnen? Er bleek een stickertje onder een schoteltje te zitten van een echtpaar dat vroeger ook een tulpenbedrijf heeft gehad!

Waarop het koor de middag aftrapte met het welbekende lied Tulpen uit Amsterdam.

 De dirigent Fons Buis uit Wognum vertelde regelmatig over de liedjes die werden gezongen.

Deze waren zeer divers maar de meeste heerlijk mee zingbaar en dat werd dan ook volop gedaan.

O.a. Van de Spelbrekers: Kleine kokette Katinka,  Ben Cramer: Hij was maar een clown, een medley van  De Jantjes, Bloody Mary, Hello Mary Lou, I have a dream van Abba (vertaald naar het Nederlands), Frans Bauer: Heeft u even voor mij, tot het huidige Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij.

In de pauze konden de muzikanten Anjo Boonstra op accordeon en keyboard en Theo Entes op drum het niet laten en bleven gewoon door spelen zodat onze gasten onder het genot van een glaasje fris nog konden luisteren naar o.a. het kleine café aan de haven.

Na de pauzeschoof ook Ria Webster op accordeon er weer bij en werd er weer volop meegezongen.

Na de toegiften: aan de Amsterdamse grachten en het kleine café aan de haven kwam er om 16.00 jammer genoeg weer een einde aan deze feestelijke middag, waarop Rein iedereen weer hartelijk dankte voor de zeer geslaagde middag en het koor een kleine attentie van chocola meegaf.

Op verzoek zong het koor als allerlaatste de heerlijke meezinger Droomland.

De mensen gingen met een grote glimlach weer op weg naar huis.

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?