Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bus uitje Volendam-Katwoude 2016

Zonnebloem afdeling

Jaarlijks bus uitje van afdeling Spanbroek met 45 personen richting Volendam-Katwoude.

Om 9.00 uur vertrokken we met 45 personen richting Volendam-Katwoude. We hadden ook mensen uit Abbekerk en De Weere mee.

Na de koffie/thee en cake met slagroom kregen we een rondleiding met leuke uitleg over de kaas- en klompenmakerij. Daarna even rondneuzen in de grote souvenirwinkel en langs de proeverij van vele soorten kaas en wijn.

Hierna genoten we van een heerlijke lunch. Vervolgens stapten we in de bus voor een rondleiding van een uur met een gids door Edam-Volendam en de Purmer.

We reden ook langs het huis van Jan Smit!!

Teruggekomen werden we vermaakt door een Westfries duo met vele verhalen en liedjes. Veel herkenning, gelachen en gezongen!

Tot slot was er een tombola. Iedereen kreeg een nummertje en daar werden prijsjes uit getrokken.

Zo ging iedereen weer heel blij en tevreden huiswaarts!!!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?