Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Optreden van De Dutch Vocals uit Purmerende op 15 oktober 2019 In de Schakel

img1219jpg

Donderdag 15 oktober, Zonnebloemmiddag in de Schakel met medewerking van de Dutch Vocals. 

Rein heet iedereen van harte welkom. Het was een speciale dag voor Rein, zijn moeder  is 100 jaar geworden en het lang zal ze leven werd gezongen. Vorige maand was het 50 jarig jubileum van de Zonnebloem gevierd, dat was een prachtige dag en veel gasten konden dat beamen. 21 December is er weer de traditionele kerstmiddag in Wadway met medewerking van de Zusjes Groenewoud. Maar we beginnen nu met de Dutch Vocals,

Peter & Anja. Het traditionele bloemetje was er ook weer bij en het bloemetjeslied werd ook deze keer uit volle borst  meegezongen.

Voor de pauze werden er wat serieuze liedjes gezongen. Peter & Anja kwamen op in Volendamse klederdracht en begonnen met Mooi Volendam waar ze wonen. Na de pauze kwam Dorus langs met zijn motten en zijn hulp en werd het een gezellige Amsterdamse middag met de tulpen en de grachten uit Amsterdam. Sjonnie kwam ook nog even voorbij en de vrijwilligers en gasten liepen zelfs de polonaise. De Amsterdamse reis eindigde met een reisje langs de Rijn. Het was ook deze keer weer een leuke middag.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?