Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmiddag 21 december 2019

img1378jpg

Zaterdag 21 december 2019, Zonnebloem kerstmiddag in de Vriendschap te Wadway.

De gasten komen al vroeg aan en worden door de Kerstman welkom geheten en iedereen zoekt een plekje in de mooi versierde zaal van de Vriendschap. Rond 14.00 uur is iedereen binnen en zit lekker te genieten van een koppie met een heerlijk gebakje.

Ineke heet iedereen van harte welkom op deze kerstmiddag en geeft daarna het woord aan Rein die zoals altijd alles keurig onder controle heeft. Rein vertelt het programma van deze middag en blikt terug op het afgelopen jaar en vooruit naar het komende jaar.

Doordat Ds. Woudt afwezig is doet Jan Verbruggen een woordje. Jan gaat in deze kersttijd diverse malen voor, wel steeds met een ander verhaal maar met dezelfde gedachte.

Kwetsbaarheid met kracht en vertelt het verhaal van een spin die lelijk was maar wel goed was voor anderen. Dan treden “Zus & Zo”op. De zusjes vertellen in cabaretvorm over hun leven en kerstherinneringen.

In de pauze kunnen de gasten op een briefje hun eigen kerstherinneringen opschrijven wat na de pauze door de zusjes voorgelezen wordt. Mooie verhalen over kerstherinneringen.

Tussendoor was er natuurlijk nog tijd voor een lekker drankje en hapje.

Namens de gemeente is Robert Tesselaar aanwezig. Hij is bekend met het werk van de Zonnebloem, doordat zijn oma er ook bij zat. Robert geeft aan als je eenzame mensen weet geef dit dan door aan de gemeente.

De zusjes zingen a capella met af en toe ondersteuning van een soort gitaar. Ze vertellen kerstverhalen en zingen kerstliedjes met een knipoog. Het was een mooi en sfeervol optreden met veel herkenning van vroeger jaren. Rein bedankt de zusjes voor hun komst op deze middag. Toen was er nog even tijd om bij te praten en rond 5 uur kwam de soep op tafel.

Tijdens de soep kwam het kinderkoor”Eigenwijs” van de Bonifatiusparochie o.l.v. Lotte en Jelline Hoebe optreden, waarbij we ook mee konden zingen. Het was een lief en warm optreden. De gasten gingen lekker eten en genoten van al het lekkers. Tot slot was er nog een optreden van mevr. Klomp-Wetsteen met een eigen geschreven kerstverhaal in het Westfries, dit was een mooie afsluiting van de middag.

Rein en Ineke, bedanken iedereen die deze middag mogelijk heeft gemaakt en wensen iedereen mooie en warme kerstdagen toe en alle goeds voor het komende jaar en hopen iedereen weer te zien op de Zonnebloem middagen in de Schakel.

De gasten gingen na een mooie kerstmiddag met een goed gevoel naar huis.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?