Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Anna & Irma in de Schakel

foto-zonnebloen-de-schakel-5jpg

Een optreden van Anna & Irma in de Schakel op zaterdagmiddag 15 februari 2020.

Door de weersverwachtingen en dan met name na Ciara nu de storm 'Dennis' was het voor de vrijwilligers van de Zonnebloem best even spannend of de mensen vanuit het dorp toch op het evenement af zouden komen.....

Rond de klok van 13.30 uur kwamen toch de eerste enthousiastelingen al binnen. Zij hadden er zin in. Een mooi aangeklede zaal, verzorgd door Jo en Els (vrijwilligers van de Schakel). En zo stroomde het door en mocht voorzitter Ineke (Rein was verhinderd) 75 mensen vanuit het dorp en nog 18 bewoners van de Schakel verwelkomen. Allen genoten van allerlei bekende liedjes en de prachtige klanken van Anna & Irma. Moeder en dochter komend uit Heerhugowaard. Zij boden een middagprogramma aan van afwisselend luister- en meezingliedjes, muziek die wat met je doet!

Al met al en heel gezellige middag onder het genot van een kop thee of koffie, wat lekkers erbij en later een glas sap of iets dergelijks.  Een goede start van de Krokusvakantie!

Graag weer tot ziens op de volgende keer op 15 april. U bent dan van harte welkom bij het Snijderkoor.

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?