Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Thea Ooms in de Schakel

img0486jpg

Een gezellig middag met muziek om mee te zingen!

Wat zijn wij blij dat wij weer een gezellige middag voor onze gasten mochten organiseren.

Vanwege het Coronavisus hebben we er lang op moeten wachten maar onze gasten kwamen weer verheugd naar een optreden kijken en dit keer van Thea Ooms. 

De middag begon met de ontvangst en een kopje koffie met wat lekkers en direct volop geroezemoes. Men is blij om elkaar weer te spreken.

Onze voorzitster Ineke Berkhout nam het woord om iedereen welkom te heten en vertelde onze gasten o.a. dat de gemeente graag wil helpen om de eenzaamheid onder onze inwoners te verminderen en riep daarom op dat als men iemand weet die graag bezoek wil ontvangen het bij ons te melden.

 

Daarop nam Rein de Wit het woord, hij heet onze gasten en Thea van harte welkom.

Zij pakte daarop haar microfoon en begon te zingen: het treffende lied Samen zijn (dat wil toch iedereen) van Willeke Alberti. Zo fijn dat deze middagen weer mogelijk zijn.

Het publiek had er zin in en zong en deinde mee met alle liedjes van diverse zangers. Heerlijk weer.

 

In de pauze werd het bekende bloemetje uitgereikt en een verraste mevrouw weer blij gemaakt met een mooi boeket.

 

Als afsluiter had Thea een zeemansmedley van 6 minuten welke enthousiast werd meegezongen en -gedeind.

Op verzoek van Rein zong Thea als toegift Het kleine café aan de haven en de middag was helaas weer teneinde. Onze gasten gingen voldaan en met een blijde lach weer naar huis.

 

 

 

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?