Thea Ooms in de Schakel

img0486jpg

Een gezellig middag met muziek om mee te zingen!

Wat zijn wij blij dat wij weer een gezellige middag voor onze gasten mochten organiseren.

Vanwege het Coronavisus hebben we er lang op moeten wachten maar onze gasten kwamen weer verheugd naar een optreden kijken en dit keer van Thea Ooms. 

De middag begon met de ontvangst en een kopje koffie met wat lekkers en direct volop geroezemoes. Men is blij om elkaar weer te spreken.

Onze voorzitster Ineke Berkhout nam het woord om iedereen welkom te heten en vertelde onze gasten o.a. dat de gemeente graag wil helpen om de eenzaamheid onder onze inwoners te verminderen en riep daarom op dat als men iemand weet die graag bezoek wil ontvangen het bij ons te melden.

 

Daarop nam Rein de Wit het woord, hij heet onze gasten en Thea van harte welkom.

Zij pakte daarop haar microfoon en begon te zingen: het treffende lied Samen zijn (dat wil toch iedereen) van Willeke Alberti. Zo fijn dat deze middagen weer mogelijk zijn.

Het publiek had er zin in en zong en deinde mee met alle liedjes van diverse zangers. Heerlijk weer.

 

In de pauze werd het bekende bloemetje uitgereikt en een verraste mevrouw weer blij gemaakt met een mooi boeket.

 

Als afsluiter had Thea een zeemansmedley van 6 minuten welke enthousiast werd meegezongen en -gedeind.

Op verzoek van Rein zong Thea als toegift Het kleine café aan de haven en de middag was helaas weer teneinde. Onze gasten gingen voldaan en met een blijde lach weer naar huis.

 

 

 

 

 

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?