Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Viering Nationale Ziekendag.

a-p1040840ajpg

Op zaterdag 11 september hebben de gasten, bladcontacten en vrijwilligers van de afdeling Spaubeek in het kader van nationale ziekendag samen geluncht in het MFC.

Afdelingsvoorzitter Lei Quaedvlieg heette in zijn openingswoord  alle aanwezigen van harte welkom en introduceerde wereldheer Iwan Blaschek, die in zijn overweging onder andere stilstond bij de onuitwisbare gebeurtenissen op 11 september 2001.

Pascal Nijsten had samen met zijn crew een voortreffelijke lunch voorbereid. Na een goed gevulde kop kippensoep genoten de deelnemers van de aangeklede broodjes. Er was een ontspannen sfeer waarbij aan iedere tafel gezellig met elkaar van gedachten werd gewisseld over een breed scala van onderwerpen. Soms lief en leed, maar vooral ook de laatste nieuwtjes.

Iedere deelnemer ontving aan het einde van de lunch een bloemetje, vanzelfsprekend een zonnebloem. Op de bijgevoegde kaart stond de alles omvattende tekst “Fijn dat jij erbij bent”.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?