Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oud Hollandse Spellen

img-20211101-wa0010jpg

Op 28 oktober 2021 heeft er in het MFC een spellenmiddag plaatsgevonden.

De Zonnebloem afdeling Spaubeek heeft voor haar gasten een Oud Hollandse Spellenmiddag georganiseerd. Fanatiek werd er door 14 gasten gespeeld met bekende spellen zoals het tafelkegelspel, het visspel, ringwerpen, spreekwoorden en gezegden zoeken in een tekening etc. De gasten werden ondersteund door negen vrijwilligers.

De sfeer was gezellig en ontspannen. In de pauze werd iedereen getrakteerd op koffie en een plak cake.
Rond 15:30 uur waren alle spellen gespeeld en volgde de prijsuitreiking. De winnaars waren de heren R. en T. Ze kregen een mooi bloemstukje. Verder was er een poedelprijs voor het koppel met de minste score. Dat waren mevr. M. en haar buurman dhr. Z.; zij kregen een doos chocolaatjes.

De reacties van de mensen waren erg positief en de deelnemers vonden zo'n spellenmiddag voor herhaling vatbaar. Kortom: het was een geslaagde middag!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?