Oud Hollandse Spellen

img-20211101-wa0010jpg

Op 28 oktober 2021 heeft er in het MFC een spellenmiddag plaatsgevonden.

De Zonnebloem afdeling Spaubeek heeft voor haar gasten een Oud Hollandse Spellenmiddag georganiseerd. Fanatiek werd er door 14 gasten gespeeld met bekende spellen zoals het tafelkegelspel, het visspel, ringwerpen, spreekwoorden en gezegden zoeken in een tekening etc. De gasten werden ondersteund door negen vrijwilligers.

De sfeer was gezellig en ontspannen. In de pauze werd iedereen getrakteerd op koffie en een plak cake.
Rond 15:30 uur waren alle spellen gespeeld en volgde de prijsuitreiking. De winnaars waren de heren R. en T. Ze kregen een mooi bloemstukje. Verder was er een poedelprijs voor het koppel met de minste score. Dat waren mevr. M. en haar buurman dhr. Z.; zij kregen een doos chocolaatjes.

De reacties van de mensen waren erg positief en de deelnemers vonden zo'n spellenmiddag voor herhaling vatbaar. Kortom: het was een geslaagde middag!

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?