Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vakantieweek Spaubeek en Beek van 4 tot en met 8 oktober 2021

6-bezoek-tuinen-van-appelternjpeg

Een zeer geslaagde zonnebloemvakantie in Lunteren voor de zonnebloemgasten van Spaubeek en Beek!

We verbleven in Hotel “Het Bosgoed” in Lunteren, een fantastische plek met heel erg lekker eten en ontzettend aardige mensen. De onderlinge sfeer was supergoed en ontspannen.

Het programma omvatte onder andere bezoeken aan Hotel de Wereld in Wageningen, ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen, wandelen door Het Buurtbos Lunteren en de Tuinen van Appeltern. Ingrediënten voor een prachtige week!

Een hoogtepunt was een onvergetelijk optreden van @Ali B in @Theater de Lampegiet. @Ali B nam zelfs de tijd onze gasten echt te ontmoeten en in gesprek te gaan!

Onderweg, zowel op de heenreis als tijdens de terugreis, hebben we nog van een heerlijke lunch genoten in wegrestaurant Asteria in Venray.

Moe en voldaan kijken de gasten en vrijwilligers terug op een zeer geslaagde vakantie!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?