Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een mooie ontmoeting!

20220904121711jpg

Op zondag 4 september 2022 vierden wij onze jaarlijkse “Nationale Ziekendag”. De deelnemers en vrijwilligers van onze afdeling ontmoetten elkaar weer in de zaal van “ t Hof van Sjpaubik”.

Na een welkomstwoord van onze voorzitter werd een mooie overweging voorgelezen. Deze overweging werd in de coronaperiode door wereldheer Iwan Blaschek speciaal voor ons geschreven. Helaas was dhr. Blaschek zelf wegens ziekte afwezig. Wij wensen hem sterkte en veel beterschap.

Iedereen heeft kunnen genieten van een lekkere lunch en koffie met vlaai.

De tafels waren prachtig aangekleed met veldbloemen die we bij Boer Janssen aan de berm van de Schoolstraat mochten plukken, waarvoor onze dank.

Men heeft vooral genoten van elkaars gezelschap en daarom is besloten om een nieuwe naam te geven aan deze bijeenkomst, namelijk:

“ZONNEBLOEM ONTMOETINGSDAG”.

Alle deelnemers en vrijwilligers zullen de komende week een zonnebloem bezorgd krijgen en een aandachtskaart met als titel: Hé ga je mee…..gezellig met elkaar.

Al met al weer een gezellig samenzijn waar we met plezier op terugkijken.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?