Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Spelletjesmiddag

20221020142542jpg

Oude tijden herleefden vanmiddag tijdens onze spellenmiddag in Café Spech. Herinneringen werden opgehaald aan vroeger, toen er in de gezinnen vaker spelletjes werden gespeeld. Iedereen samen om tafel.

Onze vrijwilligers Roos en Leonie hebben deze middag samen met de activiteitencommissie georganiseerd. Het is hen  goed gelukt om zo veel mogelijk spellen en spelregels te verzamelen en ………… de keuze was REUZE!

Er kon gekozen worden uit b.v. Mens-erger-je-niet, Rummikub, Ganzenbord, Yahtzee, Kaartspelen, Wie ben ik, Vier op een rij, Kwartet en nog veel meer.

We hebben elkaar spelregels uitgelegd, hier en daar geholpen, weer van alles van elkaar geleerd en bovenal genoten van elkaars aanwezigheid! Het ging er soms serieus aan toe, en er werd heus niet gefoeteld…..of toch wel?

Tijdens de pauze genoten we van koffie/thee met overheerlijke vlaai en namen we de tijd om gezellig bij te kletsen en eventueel van plaats te wisselen om met anderen het volgende spel te spelen.

Al met al weer een heel gezellige en ontspannen middag voor iedereen!

Onze conclusie is dan ook:     Spellenmiddag?         Voor herhaling vatbaar!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?