Spelletjesmiddag

20221020142542jpg

Oude tijden herleefden vanmiddag tijdens onze spellenmiddag in Café Spech. Herinneringen werden opgehaald aan vroeger, toen er in de gezinnen vaker spelletjes werden gespeeld. Iedereen samen om tafel.

Onze vrijwilligers Roos en Leonie hebben deze middag samen met de activiteitencommissie georganiseerd. Het is hen  goed gelukt om zo veel mogelijk spellen en spelregels te verzamelen en ………… de keuze was REUZE!

Er kon gekozen worden uit b.v. Mens-erger-je-niet, Rummikub, Ganzenbord, Yahtzee, Kaartspelen, Wie ben ik, Vier op een rij, Kwartet en nog veel meer.

We hebben elkaar spelregels uitgelegd, hier en daar geholpen, weer van alles van elkaar geleerd en bovenal genoten van elkaars aanwezigheid! Het ging er soms serieus aan toe, en er werd heus niet gefoeteld…..of toch wel?

Tijdens de pauze genoten we van koffie/thee met overheerlijke vlaai en namen we de tijd om gezellig bij te kletsen en eventueel van plaats te wisselen om met anderen het volgende spel te spelen.

Al met al weer een heel gezellige en ontspannen middag voor iedereen!

Onze conclusie is dan ook:     Spellenmiddag?         Voor herhaling vatbaar!

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?