Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een middagje “kerstzang met Tila” bij de Zonnebloem Spaubeek.

img20221208153632jpg

Wat een heerlijke kerstsfeer ontstond er in de prachtig versierde zaal van ’t Hof van Sjpaubik.

Na het nuttigen van een kopje koffie of thee met lekkere kerststol werden onze gasten verrast door 40 kleuters die heel speciale kerstkaarten kwamen aanbieden. De kleuters zongen enkele mooie kerstliedjes en onze gasten zongen vanzelf mee. De kerstsfeer was duidelijk aanwezig. Het was mooi om jong en oud zo bij elkaar te zien genieten van elkaars gezelschap.

Aan de hand van tekstboekjes hebben onze gasten deze middag diverse kerstliederen en enkele Limburgse gouden meezingliedjes gezongen samen met onze vrijwilligster Tila.

In de pauze was er tijd om onder het genot van fijne kerstmuziek en een drankje lekker bij te praten met elkaar.

Tot slot hebben de vrijwilligers “We wish you a Merry Christmas” voor onze gasten gezongen en werden de vrijwilligers spontaan bedankt voor alle moeite.

We hebben samen genoten van een gezellige kerstmiddag en wensen iedereen mooie kerstdagen en een goed 2023 toe.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?