Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstconcert DSM-koor

image2jpg

Mannenkoor DSM organiseerde weer het traditionele kerstconcert in de Hanenhof in Geleen

Op een koude woensdagmiddag werden onze deelnemers en vrijwilligers ontvangen in een warme, sfeervolle en drukbezochte zaal van de Hanenhof.

Nadat  iedereen hartelijk werd begroet konden wij gaan genieten van de prachtige zang van  het mannenkoor DSM,  het SalonRouge Orchester en van de sopraan Nienke Nasserian- Nillisen. Ook kwam af en toe een piper van de Coriovallum Pipeband ten tonele. De pianist Gerard Wijnen begeleidde het geheel.

We werden geregeld uitgenodigd om mee te zingen en er waren heel wat kippevelmomentjes.

In de pauze, onder het genot van een kop koffie  of thee met een lekkere versnapering, was er weer tijd voor mooie ontmoetingen.

We zijn dankbaar dat we zo hebben mogen genieten van de prachtige muziek en mooie kerstsfeer.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?