Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsreceptie 2023

p1060146jpg

Op zaterdagmiddag 7 januari vond onze nieuwjaarsreceptie plaats in de grote zaal van ’t Hof van Sjpaubik.

Een groot aantal gasten/deelnemers en vrijwilligers waren hierbij aanwezig en genoten van koffie of thee met heerlijke zelfgebakken wafels.

Na een terugblik van onze “scheidend voorzitter” was er tijd voor een gezellig praatje.

Lichtkoningin Laura Vluggen met haar hofdames en gevolg vereerden ons met een bezoek. Zij las een mooi gedicht voor en had voor iedere aanwezige een kleine attentie in de vorm van een kaarsje. Op die manier bracht de lichtkoningin het licht bij eenieder.

Er werd op het nieuwe jaar geproost met een heerlijk drankje, waaronder natuurlijk ook het advocaatje met slagroom! Nadat het jaarprogramma 2023 duidelijk werd toegelicht was er nog het moment van persoonlijke goede voornemens en wensen voor volgend jaar.

Wat fijn dat we met zovelen het nieuwe jaar konden inluiden!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?