Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een heel gezellige carnavalsmiddag.

img20230209153910jpg

Al een poos werd er vol verwachting naar uitgekeken: de verkiezing van Mr. en Mrs. Carnaval tijdens de Zonnebloem Carnavalsmiddag

Op donderdag 9 februari werd er weer carnaval gevierd in de grote zaal van de BMV. Onze Zonnebloemgasten waren super verkleed en uit deze prachtig uitgedoste carnavalisten werden een heuse Mr. en Mrs. Carnaval gekozen!

De middag werd natuurlijk geopend met het samen zingen van ons “kwakkertelied”.

Deze keer genoten we bij onze kop koffie of thee van een heerlijke “nonnevot” en de gasten werden getrakteerd op carnavalistische optredens, door enkele vrijwilligers verzorgd. Ons scheidend penningmeester Peter werd in het carnavalesk zonnetje gezet en kreeg een welverdiend applaus.

Een drietal fraai uitgedoste dames wisten met hun dansnummer de harten van menigeen in vervoering te brengen.

De activiteitencommissie zorgde met het goed ingestudeerde rollatordansen voor grote hilariteit.

De verkiezing van Mr. en Mrs. Carnaval was natuurlijk het hoogtepunt van de middag. Een hele potpourri van bekende carnavalsliedjes passeerden de revue. Dus werd er flink meegezongen en “gesjoenkeld” en…………. ook de polonaise ontbrak niet!

We hebben met z’n allen genoten!

ALAAF  

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?