Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een muzikale middag met zangroep: “ De Babyboomers”

20230316140626jpg

Donderdagmiddag 16 maart werden onze gasten/deelnemers uitgenodigd om te gaan genieten van een heerlijk muzikaal middagje, verzorgd door de zanggroep : “ De Babyboomers”.

Deze  Limburgse muzikale groep bestaat uit 3 mannen en 3 vrouwen die onder begeleiding van gitaar, mondharmonica en enkele slaginstrumenten zelfgemaakte Limburgse liedjes zingen en zo een heel gemoedelijke sfeer bewerkstelligen.

Diverse typische Limburgse thema’s passeerden de revue, voor onze gasten vaak herkenbaar uit vroegere tijden. Bijvoorbeeld liedjes over  “Kirmes in ’t durp", "mannerbezeuk", of over het mijnverleden: "d’r hiemel is veur pap”.

Ook werden enkele Duitse, Engelse en Nederlandse liedjes uit de oude doos gezongen en onze gasten hebben deze middag heerlijk kunnen meezingen.

Tijdens deze middag werd ook onze aftredend afdelingsvoorzitter Lei bedankt voor zijn jarenlange inzet. Lei is sinds 1993 (inmiddels dus al 30 jaar!) actief als vrijwilliger en heeft de laatste 10 jaar bestuursfuncties bekleed.

Al met al een drukbezochte en gezellige middag!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?