Een muzikale middag met zangroep: “ De Babyboomers”

20230316140626jpg

Donderdagmiddag 16 maart werden onze gasten/deelnemers uitgenodigd om te gaan genieten van een heerlijk muzikaal middagje, verzorgd door de zanggroep : “ De Babyboomers”.

Deze  Limburgse muzikale groep bestaat uit 3 mannen en 3 vrouwen die onder begeleiding van gitaar, mondharmonica en enkele slaginstrumenten zelfgemaakte Limburgse liedjes zingen en zo een heel gemoedelijke sfeer bewerkstelligen.

Diverse typische Limburgse thema’s passeerden de revue, voor onze gasten vaak herkenbaar uit vroegere tijden. Bijvoorbeeld liedjes over  “Kirmes in ’t durp", "mannerbezeuk", of over het mijnverleden: "d’r hiemel is veur pap”.

Ook werden enkele Duitse, Engelse en Nederlandse liedjes uit de oude doos gezongen en onze gasten hebben deze middag heerlijk kunnen meezingen.

Tijdens deze middag werd ook onze aftredend afdelingsvoorzitter Lei bedankt voor zijn jarenlange inzet. Lei is sinds 1993 (inmiddels dus al 30 jaar!) actief als vrijwilliger en heeft de laatste 10 jaar bestuursfuncties bekleed.

Al met al een drukbezochte en gezellige middag!

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?