Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een Koninklijke lunch.

20230428115826jpg

Op vrijdag 28 april konden de gasten/deelnemers alsook de vrijwilligers genieten van een feestelijke Koninklijke lunch. Deze lunch werd aangeboden vanuit het Beusmans-Jeurissenfonds.

De lunch werd geopend met het gezamenlijk zingen van “het Wilhelmus” tijdens de binnenkomst van de Spaubeekse Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Zij werden naar binnen gereden  in een riksja die werd bestuurd door onze piloot Roos Thomassen.

Na een extra rondje door de zaal kon onze Koning de gasten toespreken en zichzelf voorstellen als onze nieuwe voorzitter Harry Heykens. Daarna heeft het Koningspaar met de aanwezigen een gezellig praatje gemaakt.

Roos heeft de uitleen van de riksja verder toegelicht en de mensen enthousiast gekregen om af en toe een gezellige fietstocht te maken met een gediplomeerde “piloot”. Spontaan greep een aantal deelnemers de kans aan om een proefritje te maken.

Voor meer informatie: zie website www.fietsenallejaren.nl of neem contact op met de vrijwilliger van onze Zonnebloem.

We hebben genoten van een heerlijke oranjesoep, broodje kroket met salade, lekker drankje en een oranje gebakje met kopje koffie of thee. Dit alles was goed verzorgd door het team van Café Spech.

Maar vooral hebben we weer genoten van elkaars gezelschap en de aanwezigheid van ons Koningspaar en verheugen wij ons op de volgende activiteit op 11 mei: “bewegen voor ouderen” of de spellenmiddag in Café Spech op 4 mei.

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?