Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemvakantie 2023

img2557jpg

Van 3 tot en met 7 april zijn we met acht deelnemers van de Zonnebloemafdelingen Beek en Spaubeek en vier vrijwilligers op vakantie geweest naar Zorghotel de Kim in Noordwijk.

Wat was het weer een feest om dit te mogen organiseren. De deelnemers kijken terug op een geweldige midweek. Na een tussenstop in Zaltbommel bij Van der Valk, waar we een voortreffelijk lunchbuffet hadden, kwamen we om 15.30 uur aan bij hotel de Kim.

In Noordwijk kregen we hulp van zeer enthousiaste  lokale vrijwilligers. 

 

We bezochten maandag namiddag al gelijk de boulevard en de zee van Noordwijk. Dinsdag in de ochtend hebben we het centrum van Noordwijk bezocht en ‘s middags zijn we naar Katwijk aan Zee geweest. Deelnemer Elly wilde graag met de voeten in de zee. Dat vonden de vrijwilligers natuurlijk geweldig. Zie de foto! Op woensdag zijn we met een stralende zon naar de Keukenhof geweest. Wat hebben we daar genoten! Donderdagochtend zijn we naar het Engelandvaarder museum geweest. Helaas viel ons bezoek aan Scheveningen ‘s middags letterlijk in het water. Maar we werden in het Kurhaus voortreffelijk ontvangen met koffie en vlaai. Door de livreibediende werd iedereen na afloop keurig naar de bus begeleid. 

Vrijdagochtend was het alweer inpakken en na weer een fantastisch buffet bij Van der Valk in Zaltbommel waren we om 16.30 terug in Beek en Spaubeek.

Werkgroep Zonnebloemvakantie

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?