Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bewegen voor Zonnebloem-ouderen!

20230511142743jpg

Een zeer sportieve middag onder de professionele leiding van onze vrijwilliger Roos Thomassen was een groot succes.

Na een gezellig praatje bij een kop koffie of thee met gezonde haverkoeken opende onze voorzitter Harry deze middag en konden onze deelnemers en vrijwilligers aan de slag.

Staand of zittend op de stoel werden de eerste spieren rustig losgemaakt.

Onder het genot van heerlijke muziek en met een grote zakdoek in de hand werden onze armen en schouders goed losgemaakt en met een flesje water voegden we nog wat extra gewicht toe aan de oefeningen. Bijna al onze spieren hebben deze middag een oppepper gehad!

Leuk om te zien hoe iedereen naar eigen kunnen zijn beste beentje voor heeft gezet. Met duidelijk veel plezier gaf men zich over aan de gymnastische oefeningen van Roos.

In de pauze hebben we genoten van een lekkere verse fruitcocktail.

Na de pauze kon men kiezen uit diverse balspellen waarbij het hooghouden van enkele grote ballonnen toch de voorkeur had.

De haverkoeken waren gesponsord door Bakkerij Van den Bongard, waarvoor onze dank!

Ook gaat onze dank uit naar het team van Café Spech voor de steeds goede verzorging en hun sponsoring!

Marlou Vossen

046-4432464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?